Segona resposta a la carta oberta al President Mas

La primera resposta la van escriure des de Convergència Democràtica de Catalunya. Aquesta ve directament des de la oficina de presidència de La Generalitat.

Benvolgut senyor,
Acuso recepció del seu missatge adreçat al President de la Generalitat de Catalunya on li expressa la seva disconformitat amb la intervenció dels mossos d’esquadra del passat divendres 27 de maig a Plaça Catalunya per procedir a la neteja i retirada d’objectes perillosos.
Des del punt de vista del Govern, qualsevol missatge que transmet la ciutadania, i en aquest cas el que arriba a través dels “indignats” no ens deixa indiferents, ens ocupa i ens motiva a fer millor les coses.
Com no podria ser d’altra manera, en democràcia, qualsevol motiu de queixa o protesta expressada per les vies adequades és digna de ser tinguda en compte i respectada. No obstant, hem de fer veure que els espais públics són i han de ser accessibles a tota la ciutadania i no poden restar només sota l’ús privat de qualsevol col·lectiu.
Gaudim d’una societat plural, rica en visions, models socials i ideologies diferents. La responsabilitat d’un govern es escoltar-les a totes elles i prendre aquelles decisions que consideri més adequades pel bé comú. L’aportació d’alternatives i propostes al debat públic és un exercici que ajuda a enfortir la nostra democràcia i les nostres institucions.
Finalment, indicar-los que tant el conseller d’Interior com els màxims responsables de la policia han donat explicacions públiques dels fets del darrer 27 de maig. Explicacions que tenen el recolzament del Govern. Així mateix, li faig saber que el conseller d’Interior s’ha compromès a donar explicacions en seu parlamentària i respondre les preguntes dels diputats i diputades personalment en els propers dies.
Atentament,

Joan Vidal de Ciurana
Cap de l’Oficina del President

Barcelona, 6 de juny de 2011

enllaç a la carta

Un pensament sobre “Segona resposta a la carta oberta al President Mas

  1. Retroenllaç: Avui fa un any del desallotjament de la Plaça Catalunya. | el suro d'en miquel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s